+421 918 439 714 +421 905 778 710

Blog

Rebranding SIGNUM: Nová identita pre jasnejšiu budúcnosť

19. 04. 2024
Signum Slovakia15years RGB logo vektoros

Za posledných pätnásť rokov sme vo firme SIGNUM svedkami nepretržitého vývoja, vzdelávania a posúvania hraníc. Vyznačovali sme sa neustálym zavádzaním inovácií a záväzkom k úspešnosti. Ako živá entita, aj naša značka vyžaduje evolúciu, aby odrážala našu rastúcu identitu a ambície. Je pre nás hrdosťou oznámiť, že SIGNUM prechádza rebrandingom a s hrdosťou predstavuje svoje nové logo, ktoré je nielen vizuálnym symbolom, ale aj prísľubom do budúcnosti.


Nové Logo SIGNUM: Symbol Inovácie a Kvality

Nové logo SIGNUM je viac než len estetickou zmenou. Je odrazom nášho odhodlania rozlúčiť sa so starými vzorcami a zároveň je to vyjadrenie dôvery vo vlastné schopnosti a v smer, ktorým sa uberáme do budúcnosti. Predstavuje syntézu tradície a inovatívneho prístupu, ktoré sú základom našej firmy. To, čo ostáva nemenné, je naša vášeň pre stavebníctvo a nekompromisná kvalita, ktoré sú základnými kameňmi firmy SIGNUM.

Farby Budúcnosti

Paleta farieb nášho nového loga bola starostlivo vybraná tak, aby odzrkadľovala naše hlavné hodnoty. Dynamické línie a teplé odtiene naznačujú inováciu, rast a energiu, ktorú prinášame do každého projektu. Oranžová farba symbolizuje kreativitu a odhodlanie, zatiaľ čo šedá predstavuje profesionalitu a stabilný základ, na ktorom stojí naša spoločnosť.

Dôvod Rebrandingu: Poslanie a Vízia

Logo s jeho jednoduchými, ale silnými líniami odzrkadľuje náš záväzok k funkčnosti, presnosti a estetike – hlavné atribúty, ktoré zákazníci od nás očakávajú. Je to zosobnenie našej ochoty a schopnosti prispôsobiť sa meniacej sa krajine stavebníctva, pričom si zachovávame naše korene a odbornosť.

Nový smer, Stará Pečať Kvality

Hoci sa náš vizuálny prejav mení, náš záväzok poskytovať najvyššiu kvalitu služieb ostáva nezmenený. Nové logo nie je len kozmetickou zmenou, ale je to zároveň odkaz našim zákazníkom, partnerom a konkurencii, že SIGNUM bude naďalej stanovovať štandardy v stavebníctve.

Vstúpte s nami do novej éry, kde sa z minulosti berie len to najlepšie a budúcnosť je plná nových záväzkov, vyšších cieľov nekonečných možností. SIGNUM s novým logom otvára dvere do sveta, kde je kvalita, inovácia a excelentnosť nielen očakávaná, ale zaručená.

arrow-icon Naspäť